Det Bästa Antivirusprogrammet för föräldrakontroll 2020 (och det sämsta)

Skrivet av okt 19, 2019

När man väljer antivirusprogram för den kommande tiden är det många faktorer som spelar roll. Pris, enheter/licens, funktioner, företaget, datasäkerhet, osv. För barnfamiljer eller familjer med barn i tonåren är föräldrakontrolls-funktionen ofta avgörande. I detta inlägg kommer vi därför testa de olika programmen och komma fram till vilket program som är bäst när det gäller föräldrakontroll.

Är du som förälder orolig för ditt barns exponering på Internet och Sociala Medier? Det är omöjligt för föräldrar att hålla koll på sina barns eller tonåringars aktiviteter på nätet. Därför är det bra att ha föräldrakontroll och antivirusprogram på datorn.

 

Att installera det bästa antivirusprogrammet med programvara för föräldrakontroll på våra barns PC datorer, gör det möjligt för oss att noggrant övervaka deras aktiviteter på nätet eller Sociala Medier och blockera olämpligt material: dessutom skyddar det också datorn mot virus och skadliga programvaror samtidigt som vi tillåter våra barn att njuta av alla positiva fördelar med online-resurser och kunskap.

 

Programvaror och program för antivirus med föräldrakontroll ger dig som förälder specifika kontroller för att avgöra vilka webbplatser, spel och nyckelord som era barn kan komma åt.

Föräldrar kan enkelt begränsa eller blockera aktiviteter som lätt kan utvecklas till farliga situationer, samtidigt som de skyddar mot virus tack vare ett sofistikerat antivirusprogram som erbjuder vissa funktioner, såsom blockering av filöverföring och övervakning av meddelanden: Vissa av dessa programvaror har möjlighet att logga tangenttryckningar så att vårdnadshavare eller föräldrar enkelt kan få e-postmeddelanden om deras barn försöker komma åt farligt eller olämpligt innehåll med sin dator eller telefon.

 

I det här inlägget har Coorsec sammanställt de bästa antivirusprogramvarorna med föräldrakontrollfunktioner för dig.

 

Bästa antivirus med föräldrakontroll att använda 2020

 

Bitdefender Total Security 2020

Det Bästa Antivirusprogrammet för föräldrakontroll 2020 (och det sämsta) 1

Detta är en av de bästa Windows PC Antivirus program med föräldrakontroll. Denna säkerhetsprogramvara skyddar mycket bra mot skadlig programvara på alla dessa enheter.

Bitdefender kommer med stor föräldrakontroll-funktion. Allt du behöver göra är att installera programvaran på dina barns enheter, en profil skapas för varje barn, deras enheter läggs till i de skapade profilerna och sedan kan alla aktiviteter på dessa enheter enkelt övervakas.

 

Funktioner:

 • Aktivitetsrapporter: Det är väldigt lätt för föräldrar att spåra barnens Online aktiviteter, som inkluderar alla försök till att besöka vissa webbplatser. De kan även begränsa eller blockera farligt och stötande innehåll.

 • Aktivitetshistorik: Föräldrar kan välja att motta tim-, dags-, vecko- eller månadsaktivitetsrapporter som beskriver deras barns aktiviteter. Rapporten innehåller vilka bloggar eller webbplatser som besökts eller vilka webbplatser som de försökte nå, SMS-konversationer och chattar, inklusive vem som skickade och tog emot ett meddelande.

 • Aktivitetsvarningar: Det gör det möjligt att ta emot notiser timvis, varje dag, varje vecka eller varje månad om barnens aktiviteter på deras enheter och online.

 • Spårning av socialt nätverk: De kan enkelt spåra sina barns aktiviteter på alla sociala nätverksplattformar, till exempel vänförfrågningar, bilder, videor, kommentarer och sekretessinställningar.

 • Spårning av mobiltelefoner är aktiverad.

 • IM-övervakning och blockering: Föräldrar kan framgångsrikt blockera eller begränsa mobbning på nätet, svartlista specifika kontakter och även blockera inkommande meddelanden med specifika nyckelord.

 • Övervakning av SMS och samtal: Föräldrar kan blockera misstänkta samtal och textmeddelanden genom att trycka på en knapp.

 • Blockering av webbplats & APP: Genom att selektivt filtrera innehåll är det mycket enkelt för föräldrar att kontrollera vilka applikationer och webbplatser som är tillåtna i förväg och också spåra vilka applikationer och webbplatser som lagts tillh besökts av sina barn.

 • Spårning av plats finns också.

 

Samtidigt levereras det med olika säkerhetsverktyg för alla plattformar, till exempel antistöld-verktyg och föräldrakontroll, och Bitdefenders lösenordshanterare kan också användas på Windows-datorer.

 

Du har också en grundlig recension av antivirusprogrammet Bitdefender Total Security 2020. Kolla in det för att lära dig mer om den användbara programvaran.

Skaffa Bitdefender

 

Norton Security Premium

Det Bästa Antivirusprogrammet för föräldrakontroll 2020 (och det sämsta) 3

Denna säkerhetsprogramvara är en av de bästa internetsäkerhetsprogramvarorna. Den har en stor föräldrakontrollfunktion och rankas mycket högt för oberoende skydd och användbarhet. Den är kompatibel med Windows OS.

 

Norton antivirusprogram för säkerhetspremier gör det möjligt för barn att utforska Internet i en säker och riskfri miljö. Farliga människor finns nästan överallt, framförallt på nätet och det är viktigt att barn skyddas.

Det är viktigt att skydda sig själv och barn mot skadlig programvara. Nortons Premium-paket innehåller alla Nortons toppfunktioner som föräldrakontroll.

Läs också: 5 bästa antivirusprogram med inställning för att skydda din dator

Funktioner:

 • Tidsövervakning: Föräldrar kan bestämma hur mycket tid deras barn spenderar på olika enheter och också uppmuntra till hälsosamma vanor genom att schemalägga vissa tider på dagen eller veckan som tilldelas online- och enhetsanvändning.

 

 • Webbövervakning: Dina barn kan med säkerhet utforska Internet på ett säkert sätt med inbyggda verktyg som begränsar eller blockerar olämpliga webbplatser och varnar dig om vilka webbplatser dina barn besöker.

 

 • Sökövervakning: Föräldrar kan enkelt se termer, nyckelord och fraser som deras barn använder för att övervaka och skydda dem från olämpligt innehåll.

 

 • Socialt nätverkstillsyn: Detta gör det möjligt för en förälder att kontrollera hur ofta deras barn loggar in på olika sociala medieplattformar, samt vilket namn och ålder som deras barn använder på dessa plattformar.

 

 • Platsövervakning: Det är viktigt att bli informerad om var barn eller tonåringar befinner sig: det här verktyget gör det möjligt för föräldrar att enkelt hitta var deras barn är. En 30-dagars historia görs tillgänglig för att visa var dina barn har varit.

 

 • Skydd av personlig information: Detta förhindrar barn från att lämna ut privat information eller personliga uppgifter som adresser, telefonnummer, skoladresser och mer.

 • Åtkomstbegäran: Barn kan kommunicera med föräldrar via Norton Family om de inte håller med om en blockerad webbplats eller husregel.

 

 • Den kan stödja upp till 10 enheter: Den här programvaran skyddar upp till 10 datorer och Android-enheter med en enda prenumeration.

 

 • Operativsystem: Windows 10, 8.1, 8, 7.

 

 • Den har några av de bästa internetskyddsverktygen i kombination med teknisk support dygnet runt.

 

 • Stor brandvägg.

 

Men detta antivirusprogram har underbara skyddsverktyg och kan lätt upptäcka skadlig programvara oavsett vilken typ av enhet du använder. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är dess lösenordshanterare och online lagring av reservdata.

 

Läs mer om Norton här.

 

McAfee LiveSafe

 

Det Bästa Antivirusprogrammet för föräldrakontroll 2020 (och det sämsta) 5

 

Denna antivirusprogramvara som har stora föräldrakontrollfunktioner och övervakar strikt datoranvändning med ett webbfilter som blockerar eller begränsar vissa applikationer och webbplatser.

 

Fördelar:

 • Det erbjuder komplett skydd med bara ett prenumeration.

 

 • Det skyddar datorer och andra enheter mot hot, virus och skadlig kod online.

 

 • Gratis teknisk support dagligen.

 

 • Det övervakar effektivt PC-användning och blockerar oönskat innehåll.

 

Nackdelar:

 • De inbyggda verktygen är otillräckliga.

 

 • Tilläggsmobilappar är vanligtvis för dyra och osäkra.


Skaffa McAfee LiveSafe

 

Kaspersky Safe barn

kaspersky

Kaspersky Safe Kids är mycket bra och kompatibelt med Windows OS. Den har allt som behövs i en svit och dess komponenter är mycket effektiva. Denna säkerhetsprogramvara har en stark brandvägg som kan ge ditt system maximalt skydd mot okända anslutningar.

Dessutom har den en anti-malware-säkerhet som är lämplig för att upptäcka virus innan den påverkar din PC. Kaspersky Safe Kids kommer också med ett paket som kallas kapersky Safe Kids. Kaspersky Safe Kids ger realtidsskydd för datorer och mobila enheter.

 

Funktioner:

 • Meddelanden och varningar i realtid: Förmyndare eller föräldrar kommer alltid att få automatiska, underhållande aviseringar om sina barns aktiviteter.

 

 • Hantera internet-aktiviteter: Den här funktionen kan blockera vissa webbplatser och applikationer baserade på tvivelaktigt innehåll.

 

 • Hantera applikationer: Föräldrar kan enkelt bestämma vilka applikationer eller webbplatser som är säkra med filter och inställningar.

 

 • Hantera enheter: Det finns schemaläggningsalternativ för tilldelad tidsanvändning av enheter och Internet.
 • Övervaka sociala medier: Förmyndare eller föräldrar kan effektivt övervaka alla offentliga inlägg på sociala medieplattformar som deras barn får åtkomst till.

 

 • Övervaka samtal och SMS.

 

 • Övervaka plats med GPS-säkra zoner och lokaliseringsdetektering.

 

En av nackdelarna med denna antivirusprogramvara är att den kräver ett RAM-minne. Dessutom bromsar det operativsystemet.

 

Skaffa Kaspersky

 

 

Cybersäkerhet är mycket viktigt, särskilt när det gäller dina barn. Det är ganska enkelt för mobila enheter och datorer att ansluta till den stora världen av Internet.

Men programvaran ger dig aktivitetsrapporter, varningar, historier, övervakning av aktiviteter på webbplatser och sociala medieplattformar, övervakning av samtal och SMS, begränsning eller blockering av specifika applikationer eller webbplatser, upptäckt av platser etc.

 

För din kompletta antivirusprogramvara med föräldrakontroll, ladda ner alla antivirusprogram som passar dig bäst.

Bitdefender

bitdefender föräldrakontroll

Bitdefenders föräldrakontroll är jämförelsevis kraftig, men är sämre när det gäller kontroll av mobila enheter. Det går t.ex inte att se hur mycket tid barnen lägger på olika aktiviteter när om de har iOS (iPhone). Detta funkar dock med Android-enheter. När det gäller föräldrakontroll på datorn är Bitdefender väldigt kraftfull.

Betyg
Utmärkt! 93%
Pris
Utmärkt! 96%

Varför Bitdefender?

Åtkomst-schemaläggning, plats-spårning, webb-övervakning och blockering, samt möjligheten att begränsa specifika appar. Men det är avancerade funktioner som kontroll över telefonkontakter och geofencing som gör Bitdefender till ett utmärkt val.

Det Bästa Antivirusprogrammet för föräldrakontroll 2020 (och det sämsta) 7

Från 297 sek